Szolárium

Utaztál már szivárvány hátán? Ha még nem, akkor itt az ideje, hogy kipróbáld!

Az üzletben diszkrét környezetben várja a barnulni vágyó ügyfeleket a Rainbow csövekkel ellátott fekvő szolárium. A kék, zöld, vörös és sárga színben pompázó professzionális szolárium csövek a gyönyörű napbarnított bőr mellett varázslatosan pozitív energiával is feltöltenek.

A tartós szín elérése, a bőröd védelme, hidratáltsága, illetve a különböző vitaminok bőrbe juttatása, tetoválásaid védelme érdekében ajánljuk a prémium minőségű szolárium krémeinket, amelyeket megtalálsz a recepción.

Ára

100 Ft/perc
x100 (100 perc) – 9200 Ft    3 hónapig felhasználható
x200 (200 perc) – 18200 Ft  6 hónapig felhasználható

Higiénia

Üzletünk minden területén kifejezetten odafigyelünk a higiéniára, ez szoláriumunk esetében sincs másképp. Minden használat után nagy gonddal és odafigyeléssel fertőtlenítjük a gépet, így teljes nyugalommal feküdhetsz be a meseországot és a napsütötte tengerpartot előidéző gépünkbe.

Házirend

» Kérünk gépünket csak megtisztított bőrrel használd, ugyanis a parfümök és sminkek az ultraibolya hatására bőrirritációt okozhatnak! A polcokra előkészített sminklemosóval és arctisztítóval pillanatok alatt megtisztíthatod bőrödet.

» A szoláriumban töltött idő alatt ne hagyd magadon az ékszereidet! Az erre kihelyezett dobozban barnulásod ideje alatt biztonságban lesznek.

» Minden alkalommal használj speciális védőszemüveget! A szolárium mellé készített szemüveg folyamatosan fertőtlenítve van, így nyugodtan felhúzhatod.

» Figyelj oda bőröd érzékenységére! Ha nem vagy biztos benne, hogy a Te bőrszínedhez mennyi percet vásárolj, akkor fordulj Kollégánkhoz segítségért.

» Ruháidat a higiénia miatt kérlek ne dobd a földre, hanem az arra kijelölt helyre akaszd fel.

Hasznos információk

» Szoláriumunkat a recepción kihelyezett számítástechnikai eszközzel tudjuk vezérelni, de Te is el tudod indítani, vagy leállítani a STOP/START gombokkal.

» Igénybevételét a recepción kell jelezni, ahol Kollégánk készségesen beállítja az időpontot és ismerteti Veled a saját egészséged megőrzése érdekében szükséges tudnivalókat.

» Ha esetleg vannak előtted, akkor addig nyugodtan helyet foglalhatsz várótermünkben, ahol ingyen wifivel és televíziózással is elütheted azt időt.