Szempilla Stylist

Molnár Kovács Valéria – Szempilla stylist, szépségtanácsadó

Több, mint tíz éve dolgozom a szakmámban, 2016 óta pedig volumen szettekkel szépítem vendégeim tekintetét. 2D-6D szempillákat készítek. Több tanfolyamon és tréningen vettem részt annak érdekében, hogy technikámat folyamatosan fejlesszem és ezáltal még csodálatosabb szempillákat építhessek.

Kifejezetten fontos számomra, hogy vendégeim ne csak abban a pillanatban legyenek elégedettek, amikor a kezelőszéken meglátják új és csábos pillájukat, hanem a következő hetekben is. Felelősnek érzem magam azért, hogy megtanítsalak Titeket arra, hogy hogyan kell kezelnetek pilláitokat annak érdekében, hogy valóban hosszú ideig, tartósan
élvezhessétek. Mielőtt időpontot foglalnátok, kérlek olvassátok el az alábbi tudnivalókat.

 

Hogyan foglalhatsz időpontot?

Messengeren, vagy a 0670/677-2050-es telefonszámon keresztül, valamint itt weboldalunkon a bejelentkezem gombra kattintva.

Hogyan érkezz szalonunkba?

Kérlek időpontunkra mindig smink nélkül, tiszta szempillával érkezz. A hosszabbítás vagy dúsítás előtt legalább 3 napig semmilyen smink, krémes alapozó ne érje szempilla szálaidat, ugyanis ezek az anyagok beszívódnak és a ragasztó kémiai szerkezetét belülről bomlasztják. A szalonban már nincs lehetőségünk annyira letakarítani, a szennyeződés miatt a ragasztó nem tud kellőképpen odatapadni, emellett pedig a takarítása hosszadalmas, a töltési időből vesz el.

Mit kell tenned, ha van már pillád, de hozzám szeretnél jönni?

Mindenki másként dolgozik, más anyagokkal, ezért mások után nem dolgozom. Ha szeretnél hozzám jönni, akkor kérlek, úgy számolj vele, hogy az addig felhelyezett pilláidat le kell oldani minimum a felhelyezés előtt két nappal, hogy az oldószer teljesen letisztuljon a pilláidról.

Hogyan tudod lemondani az időpontodat?

Lemondásra, vagy változtatásra az időpontod előtt 24 órával van lehetőséged, ellenkező esetben a következő alkalommal a lemondott/változtatott időpont 50%-a felszámolásra kerül.

Hogyan tudod megőrizni pilláid tartósságát és szépségét?

A szempilládat első 24 órában nem érheti víz, gőz, zsíros olajos termék, valamint tilos szaunázni vagy szoláriumozni, hiszen ezek mind gátolják a ragasztó megkötését és rontanak a tartósságán. Ha nem használsz sminket, akkor heti 2-3 alkalommal ajánlatos pillasamponnal megtisztítani, ha fested magad, akkor pedig minden sminklemosást követően. Használj minden nap pillafésűt, amit legalább hetente egyszer érdemes kimosni, hogy mindig tiszta eszközzel érj a szemedhez.

Ha hosszú távon, vagy csak alkalmanként szeretnél kitűnni a tömegből, akkor az alábbi szolgáltatásaim közül választhatsz: