Szalonunkról

Szalonunkat az elegancia és a kényelem szimbólumaként számon tartott Chesterfield stílus jellemzi. Törekedtünk arra, hogy üzletünket ne csak külsőségekben, hanem szolgáltatásaink minőségében is a két évszázados története során semmivel össze nem téveszthető stílus eleganciáját képviselje. Az egykor luxusvillákat és királyi palotákat díszítő Chesterfield stílus lehetőséget nyújt arra, hogy ügyfeleink is ebben a szellemiségben töltsék a testi és lelki fejlődésükre szánt időt. Üzletünk ajtaja nem csak a női vendégeink előtt áll nyitva, ugyanis a szépség és ápoltság nem a nemed kérdése.

Történetünk

Egyszer volt, hol nem volt…
…volt egyszer két nővér, akik életében már gyermekkoruk óta központi szerepet játszott a testmozgás és a szépségápolás. Idejüket és energiájukat nem kímélve éveken keresztül képezték magukat, hogy eltanulják a testformálás összes csínját-bínját, s elérjék a sokat emlegetett állapotot, amikor ép a test, s benne a lélek.

A nagyobbik testvér a testtudatos, egészséges életmód területén fejlesztette magát: számtalan módszert felkutatott és kipróbált testének formálására, míg a fiatalabb nővért nem az izmok, hanem a lélegzetelállító sminkek vonzották. Éveken keresztül ült az iskolapadban annak érdekében, hogy kitanulja azt a szakmát, amelyben kozmetikumok és – ma már szakavatott – kezei segítségével képes varázsolni más emberek arcán.

Ahogy telt-múlt az idő a két lányt egyre több kilométer választotta el egymástól. Mindketten más városban helyezkedtek el. A nővér időközben családot alapított, a kishúg pedig saját, jól működő kozmetikai szalonját működtette.

Ám hiába voltak sikeresek a maguk szakmájában, az egymástól való távolság egyre nehezebb lett számukra. Ekkor döntöttek úgy, hogy nem csak egymás közelében szeretnének élni, hanem az eddigi külön-külön megszerzett tudásukat, tapasztalataikat összebarkácsolva közös szalont nyitnak. Így született meg az xMe – Just for me, ahol a fizikai állapotjavítástól kezdve a szépségiparon át, szinte minden szolgáltatás megtalálható.

Rólad

Kedves Ügyfelünk/leendő Ügyfelünk!
Nem az számít, hogy férfi, vagy nő vagy! Csak az, hogy jól érzed-e magad a bőrödben?! A lelki békét nem tudjuk megtalálni helyetted, viszont szakértelmünkkel és kedvességünkkel minden egyes alkalommal próbálunk mosolyt csalni az arcodra. A zenhez közelebb tud talán vinni, ha nem éktelenkedik rajtad narancsbőr, s ha a tükörbe nézve te is azt látod, amit mi: egy csodálatos embert! Ebben segít neked csapatunk.

Higiénia

Kifejezetten nagy hangsúlyt fektetünk a higiéniára, így szolgáltatásunk minden területén a legnagyobb odafigyeléssel fertőtlenítjük gépeinket és eszközeinket. Szolgáltatóként kötelességünk az elvártnál méginkább törekedni arra, hogy ügyfeleink rendezett, tiszta, és baktériummentes környezetben szépülhessenek.

A Koronavírusra való tekintettel Kollégáink rendszeresen fertőtlenítenek és kiemelt figyelemmel tisztítják gépeinket. Kérünk minden kedves Vendéget, hogy az általunk előírt higiéniás szabályzatot tartsák be annak érdekében, hogy megóvjuk egymást!

A lelki békét nem tudjuk megtalálni helyetted, viszont szakértelmünkkel és kedvességünkkel minden egyes alkalommal próbálunk mosolyt csalni az arcodra.