Hyaluronsavas ajak- és ráncfeltöltés

Nem szívesen nézel a tükörbe? Úgy érzed, hogy az arcod már nem a régi? Szinte az összes ránctalanító krémet felvásároltad már, de nem érted el velük a kívánt hatást? Irigykedve bámulod azokat, akiknek szimmetrikus a szájuk és kedvük szerint festik? Neked viszont az egyik ajkad vékonyabb, mint a másik, ezért állandón trükkökhöz kell folyamodnod, hogy ugyan úgy nézzenek ki? Állandóan a kontúrral nagyobbítasz rajtuk, de ha iszol egy kortyot már úgy nézel ki, mint egy bohóc? Nem érzed magad magabiztosnak? Ha változtatni szeretnél, már nem kell kés alá feküdnöd!

Nem vagy elégedett magaddal?

Egyre gyakrabban sugározza a média és a környezetünk azt, hogy a természetes szépség a legfontosabb. Tanuljuk meg elfogadni önmagunkat és azt a testet, amibe születtünk. Ez így mind jól is hangzik, azonban a tényleges elfogadás nem mindenkinek sikerül. Sokszor érezzük magunkat tökéletlennek, hibásnak. Vékonyabbak, csinosabbak, fiatalabbak akarunk lenni. Igazi nőnek szeretnénk magunkat érezni. De hogy lehet magabiztos az, aki úgy érzi mindenki csak a ráncait, vagy a vékony, egyenletlen ajkait figyeli?

Lehetsz természetes, apró változtatásokkal is!

Teljesen mindegy, hogy valaki hord-e műszempillát vagy sem, festi-e magát vagy a natúr dolgokat részesíti előnyben. Póthajat hord-e, vagy növeszti. A lényeg abban rejlik, hogy jól érezd magad, és azt tudd mutatni a világ felé, hogy egy magabiztos és csodás nő vagy!

De hogyan tudnál csodás lenni, ha nem érzed magad annak? Ha elhaladsz egy kirakat mellett és azonnal elszáll az önbizalmad, hiszen nem vagy elégedett önmagaddal? Te is csak a ráncaidra és a lapos szádra tudsz koncentrálni?

Magabiztosabb lennél feszes bőrrel és dús ajkakkal? Akkor mi tart vissza?

Változtathatsz magadon drasztikus lépések nélkül is!

  • Nincs altatás, nem kell kés alá feküdnöd!
  • Nincs kacsaszáj!
  • Nem órákig tart!
  • Nem torzítja el az arcod!
  • Nem kell a kezelés után sokáig otthon kuksolnod! 

Válaszd Te is a Hyaluronsavas kezelést!

  • Nem tűvel, hanem hyaluron pennel dolgozom.

  • Minimális fájdalommal jár csak.

  • Feltöltés után is megmarad az ajkad érzékenysége.

  • Nem csak nagyobbítani, hanem korrigálni is lehet vele.

  • Száj környéki és szemöldök környéki ráncok kisimítására is alkalmas.

Kattints a képekre!

Áraink:

Ha valakit meglepnél

Lepd meg és egyben motiváld szeretteidet, rokonaidat, barátaidat a szalonunkban kapható ajándékkártyával, amely remek ajándék egy rohanó világban, amikor az embereknek nincs idejük Önmagukkal foglalkozni!