Elektrokozmetika

Leszák Katalin – Kozmetikus, Szempilla Stylist

Tinédzserkorom óta érdekelt a szépségipar szinte minden ágazata. 2005-ben sikeres vizsgákat követően végeztem kozmetikusként. Gyakornok voltam egy mester kozmetikus mellett és az itt eltöltött évek alatt ismerkedtem meg a szempillaépítéssel. 2016-ban végeztem el az első tanfolyamot, azóta folyamatosan képeztem magam, megtanultam több technikát is. Viszont a szívemhez, ami közel áll az egy klasszikusabb, természetesebb, nőies irányvonal. Szempilla stylistként nem csak egyszerűen egy új műszempillát helyezek fel Neked, sosem dolgozom sablonokkal. A Te arcodnak, szemednek és tónusaidnak legmegfelelőbb szempillát készítem el számodra. Nem egy tucat leszel a többi közt, nem ez a célom. Fontos az is, hogy milyen munkához, foglalkozáshoz, életmódhoz fogod használni, sportolsz-e, milyen igénybevételnek lesznek kitéve új pilláid. Figyelembe veszem szemed formáját is: korrigálom a lefele görbülő szemet, ha pedig kicsi szemed van, akkor új műszempilládtól nagyobbnak fog tűnni, egyszerűen gyönyörű tekintetet kölcsönzök arcodnak.

Mielőtt időpontot foglalnátok, kérlek olvassátok el az alábbi tudnivalókat.

 

Hogyan foglalhatsz időpontot?

Messengeren, vagy a 0670/677-2050-es telefonszámon keresztül, valamint itt weboldalunkon a bejelentkezem gombra kattintva.

Hogyan érkezz szalonunkba?

Kérlek időpontunkra mindig smink nélkül, tiszta szempillával érkezz. A hosszabbítás vagy dúsítás előtt legalább 3 napig semmilyen smink, krémes alapozó ne érje szempilla szálaidat, ugyanis ezek az anyagok beszívódnak és a ragasztó kémiai szerkezetét belülről bomlasztják. A szalonban már nincs lehetőségünk annyira letakarítani, a szennyeződés miatt a ragasztó nem tud kellőképpen odatapadni, emellett pedig a takarítása hosszadalmas, a töltési időből vesz el.

Mit kell tenned, ha van már pillád, de hozzám szeretnél jönni?

Mindenki másként dolgozik, más anyagokkal, ezért mások után nem dolgozom. Ha szeretnél hozzám jönni, akkor kérlek, úgy számolj vele, hogy az addig felhelyezett pilláidat le kell oldani minimum a felhelyezés előtt két nappal, hogy az oldószer teljesen letisztuljon a pilláidról.

Hogyan tudod lemondani az időpontodat?

Lemondásra, vagy változtatásra az időpontod előtt 24 órával van lehetőséged, ellenkező esetben a következő alkalommal a lemondott/változtatott időpont 50%-a felszámolásra kerül.

Hogyan tudod megőrizni pilláid tartósságát és szépségét?

A szempilládat első 24 órában nem érheti víz, gőz, zsíros olajos termék, valamint tilos szaunázni vagy szoláriumozni, hiszen ezek mind gátolják a ragasztó megkötését és rontanak a tartósságán. Ha nem használsz sminket, akkor heti 2-3 alkalommal ajánlatos pillasamponnal megtisztítani, ha fested magad, akkor pedig minden sminklemosást követően. Használj minden nap pillafésűt, amit legalább hetente egyszer érdemes kimosni, hogy mindig tiszta eszközzel érj a szemedhez.

Ha hosszú távon, vagy csak alkalmanként szeretnél kitűnni a tömegből, akkor az alábbi szolgáltatásaim közül választhatsz:

ÁRAK

Új szett (első alkalom/4 hét után új szett)
2 D szempilla 10.000 Ft
3-4 D szempilla 15.000 Ft
5-6 D szempilla 20.000 Ft

 

2 hetes töltés
2 D szempilla 6000 Ft
3-4 D szempilla 8000 Ft
5-6 D szempilla 12.000 Ft

 

3 hetes töltés
2 D szempilla 8000 Ft
3-4 D szempilla 12.000 Ft
5-6 D szempilla 17.000 Ft