Ismerd meg jobban azt a technológiát, amellyel tű nélkül szabadulhatsz meg a ráncoktól, és nem utolsó sorban ajkaidat volumenét is növelheted!

A kozmetika világában már jól ismert az a kezelés, amely lelassítja az öregedési folyamatokat, harmonikus megjelenést kölcsönöz, segít megszabadulni a belső bizonytalanságtól, visszaadja az önbizalmat és természetes szépséget biztosít. Ez pedig nem más, mint a hyaluronsavas kezelés.

Ez egy teljesen biztonságos és kíméletes eljárás, ugyanis tű nélkül, egy úgynevezett „pen-nel” gyakorolható, olyan nyomást gyakorol a feltölteni kívánt területre, amely tűszúrás nélkül képes bejuttatni a hyaluronsavat a bőrbe. Ez egy természetes anyag, ugyanis bőrünk maga is előállítja. Fő feladata, hogy a bőrszöveteken belül megtartsa a vizet, ezáltal pedig fiatalabb megjelenést kölcsönözzön.

A kezelés után tapasztalhatunk minimális duzzanatot esetleg véraláfutást, főleg az ajkak környékén, ez azonban 1-3 napon belül, vagy maximum egy héten belül elmúlik. A hyaluronsavas kezelés nem egy drasztikus eljárás, ugyanis nem örökre szól. Egyéntől függően 4-6 hónapon keresztül marad meg a bőrben, majd utána felszívódik. Tapasztalatok alapján elmondható, hogy van, akinek akár 8 hónapig is bent mard. A kezelést minimum 4 hónap elteltével lehet újra megismételni.

Egy ilyen kezelés kb. 60-90 percet vesz igénybe, az időtartam természetesen függ a kezelt területtől. Eltűnteti a szívráncokat, feltölti az orr- és ajak környéki barázdákat, dúsítja az ajkakat, valamint megfelelő szimmetriát is kölcsönöz.

A kezelést nem ajánljuk terhesség esetén, műtét után, ekcémás terület, fertőző bőrbetegség, daganatos megbetegedés, valamint nyirokkeringési probléma esetén.

A hyalornsavas kezelés nem az ördögtől való! Egy egyszerű, de látványos eljárás, amely segít abban, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben!

Látogass el ingyenes konzultációnkra, ahol Varga Tünde Kozmetikus részletesen válaszol a kezeléssel kapcsolatban minden kérdésedre. Ha a konzultáció után úgy döntesz, hogy szeretnéd igénybe venni szolgáltatásunkat, akkor a térítési díj 50%-nak befizetésével tudsz időpontot foglalni. Ha ezek után mégis úgy döntesz, hogy lemondod a szolgáltatást, akkor a befizetett összeget nem áll módunkban visszatéríteni. Ha az időpontra esetlegesen nem tudsz eljönni, közbe jön egy fontos dolog, akkor ne aggódj, ha előre jelzed ezt nekünk, akkor a befizetett összeged nem fog elveszni, keresünk egy újabb alkalmat.

Áraink:
1ml – 50.000 Ft.-
0,5 ml – 25.000 Ft.-

Ha szeretnél jelentkezni ingyenes konzultációnkra, akkor írj Messengeren, vagy keress minket a 0670/677-2050-es telefonszámon.