Ezer meg egy módszer kering az interneten, hogy hogyan varázsoljunk tökéletes alakot magunknak, azonban a legtöbbnek kamu szaga van. Vagy túl sokat ígér kevés erőbefektetéssel, vagy pont fordítva. Kenegetjük magunkat “csoda” zsírégető krémekkel, próbálunk sajátos módon odafigyelni az étkezésünkre, emellett pedig belekezdünk egy olyan őrületes edzésformába, ami nem a mi testünköz/lelkünköz való. A végeredmény pedig szinte azonnal borítékolható: KUDARC.

De akkor mégis mi kell ahhoz, hogy alakformálási projektjeink ne csak kísérletek legyenek, hanem sikeres végrehajtások?

TUDATOSSÁG
KITARTÁS
MEGFELELŐ EDZÉSFORMA
TÁMOGATÁS

A mai felgyorsult világban mindent egyszerre és azonnal akarunk. Ez a fogyókúrában és edzettségi állapotunk növelésében sincs másképp: ma kitalálom, répát eszek vacsorára, és várom a csodát, hogy reggelre lemenjen rólam minimum egy kiló. Valljuk be, hogy ez csak egy féle képpen sikerülhet, maximum, ha a reggeli nagywc után állunk a mérlegre, de ha kevesebbet is mutat a mérleg, mint este, az sem az esti “fogyókúrás” étkezésünktől lesz. Fontos az, hogy ha valaki változtatni akar, úgy dönt, hogy jobban akarja érezni magát a bőrében, akkor azt nem árt tudatosan elkezdeni. Első lépésként keresni kell egy szakembert, aki segít benne, hogy hogyan táplálkozzunk, hiszen ez az alapja szinte mindennek. Nem elég elolvasni egy diétás tippekkel fűszerezett internetes cikket, ugyanis a sikeresség titka az, ha személyre szabott táplálkozási segítséget kapunk. Hozzáértő kezek jelölik ki azt, hogy életformádhoz, testalkatodhoz,
egészségi állapotodhoz mérten mit kell enned.

Rengetegszer halljuk azt, hogy “Nekem olyan mozgalmas az életem, hogy nincs időm normálisan táplálkozni”. Egy hozzáértő szakember nem csak egy általános kalória lapot rak eléd, hanem felméri, hogy hogyan telik egy napod, milyen és mennyi lehetőséged van arra, hogy táplálkozz. Nagyon sokan a “megvonás elvét” választják, hiszen azt hiszik, hogy ha nem esznek, akkor hízni sem fognak. A szakemberek ekkor kezdenek el magukban sikítani, ugyanis ez a legrosszabb, amit tehetünk. Lehet, hogy az elején gyorsan leszalad pár kiló, azonban ez veszélyes az egészségi állapotodra nézve, és az eredménye sem lesz olyan, mint amire Te vágytál. Egy szó, mint száz, ha tényleg komolyan gondolod a változást, akkor érdemes felvenni egy táplálkozási szakértővel a kontaktot, Ő fog tudni segíteni abban, hogy ne kelljen éhezned, de mégis elérd, amire vágysz.

Az étkezés mellett természetesen a mozgást sem szabad elhanyagolni, muszáj beilleszteni az életünkbe. Igen, tudjuk, hogy nagyon nehéz, mert rengeteg dolgunk van egy nap, azonban ha változtatni szeretnél, kell találnod egy olyan mozgásformát, ahol ki tudsz igazán teljesedni. Azt viszont szögezzük le most, hogy nem mindegy milyen edzésformát választasz magadnak. Ami nekem jó, lehet, hogy neked nem. Mindenki más állapotban van, nem érdemes arra hallgatnunk, hogy két szomszéddal arrébb a Gizike néni hogyan fogyott le. Érdemes egy állapotfelmérésen
részt venni, ahol a szakemberek segítenek kiszámolni, hogy milyen pulzusszám szükséges ahhoz, hogy eredményes legyél. Emellett pedig természetesen egészségügyi állapotodat is figyelembe kell venni, ugyanis egy túlsúlyos embernek nem megfelelő választás, ha kimegy a Margitszigetre és elkezdi róni a köröket a futópályán, ugyanis térd- és bokaízületeinek nagyon megterhelő lesz ez a fajta mozgás.

Érdemes olyan mozgásformát választani, amit sokáig bírunk – és akarunk – csinálni, nem unjuk meg egy-két nap alatt, amiben úgy érezzük, hogy kiteljesedünk, és jól érezzük közben magunkat, ugyanis egy olyan sportágat űzni hetente háromszor-négyszer, amit utálunk, bizony csak kínszenvedés lesz. Igen, jól olvasod, heti 3-4 alkalommal be kell vezetni a mozgást az életedbe ahhoz, hogy jó úton haladj az egészséges életmód felé.

Hogyan tud segíteni Neked ebben Szalonunk?

Nálunk olyan diétás tanácsadó vár rád Simon Viktória személyében, aki nem sajnálja az idejét arra, hogy megismerjen téged és személyre szabottan állítsa össze táplálkozásodat, vitaminfogyasztásodat. Alakformáló részlegünkön pedig szakemberek végzik el rajtad az állapotfelmérést, aminek köszönhetően kiválasztják a számodra megfelelő alakformáló gépet. Body Space eszközeink használata rettentően könnyű, nem unod meg, hiszen rengeteg beállítási lehetőség közül válogathatsz. Fél óra mozgással nálunk akár 900 kalóriát is elégethetsz úgy, hogy nem kell egy zsúfolt teremben órákat edzened, vagy a hideg nyirkos és esős időben, pocsolyákban lépkedve futkosni a Margitszigeten.

Keresd szakembereinket és foglalj időpontot hozzájuk még ma. Ne feledd, mi mindenben támogatunk, segítünk abban, hogy elérd a célodat, bármi legyen is az!

Jelentkezz be telefonon a 0670/677-2050-es telefonszámunkon, vagy keress minket Messengeren keresztül. Weboldalunkról az időpont foglalás gombra kattintva azonnal felveheted velünk a kapcsolatot!

Nem számít, hogy férfi vagy, vagy nő! Csak az, hogy jól érzed-e magad a bőrödben?!